Eidsverket

Villmarksliv

Eidsverket tilbyr i samarbeid med Mangen Gaard et mangfold av aktiviteter i villmarka.

N. Mangen Gaard ligger omkranset av storskog og sjøer, kun 70 km øst for Oslo. Vi har drevet med villmarksturisme siden 1987, og tilbyr villmarksaktiviteter og møter med overnatting i skogen i tillegg til jakt. De andre virksomhetene på eiendommen er skogbruk og vannkraft.

Selve gården har 90 da hestebeite rundt husene, og er omringet av 12 500 mål skog.

Vi har en naturvennlig profil, og har tatt i bruk gårdens fornybare ressurser som levevei.

Virksomheten drives av Birgitta og Bjørn N. Toverud. Hovedsesongen er april til november, vinterstid begrenser vi oss til dags- og kveldsarrangementer, og evt. overnatting på møtehytta Jutulbo.

På gården har vi møterom og aktiviteter, mens overnattingen er lagt til skogen i jakthyttene Skålvangen og Grønnerud, i møtehytta Jutulbo eller i villmarkscampen. Vi starter gjerne på gården, rir, padler, sykler, kjører hest og vogn/kanefart eller har forskjellige teamkonkurranser opp til overnattingsstedene i skogen.

Hos oss kan dere bli bedre kjent i uformelle omgivelser, oppleve flott natur og prøve aktiviteter dere ikke gjør til vanlig. Her blir dere ikke forstyrret og møter kan kombineres med spennende villmarksaktiviteter hvor alle kan delta. Dette gir gode fellesopplevelser som kan komme til god nytte i jobbsammenheng.

Vi kontakter deg!