Eidsverket

 

«SKOGEN» Kulturvandring 17. juni

I samarbeid med Aurskog-Høland kommune og Aurskog-Høland Musikk- og Kulturskole inviterer vi til Kulturvandring 17. juni!

Tunet fylles med kulturell aktivitet fra små og store, amatører og proffe.

Den største eksterne samarbeidspartneren er Astrup Fearnley Museet.
Det blir en glede å vise verk fra denne storslåtte samlingen. 

Øvrige utstillere og markedsplassholdere presenteres nærmere. Driver du med håndtverk og har lyst å være med på markedet?
Send en mail på booking@eidsverket.no

Temaet for denne dagen er SKOGEN!

 

Tekst og bilde fra Indre Akershus blad 23.april ved Roger Ødegård:

BJØRKELANGEN: Søndag 17. juni ber Aurskog-Høland kommune, kulturlivet i kommunen og Eidsverket inn til en storstilt og komprimert kulturvandring på sistnevnte arena. Roger Ødegård roger@indre.no 922 05 448

– Hele Eidsverket, både utendørs og innendørs skal i bruk. Det blir flott å vise fram det varierte kulturlivet vi har i Aurskog-Høland kommune, mener eier Trygve Tamburstuen i Eidsverket. Aurskog-Høland kunstforening vil også stille ut bilder fra sitt rikholdige lager. Dessuten skal Katten maleklubb male bilder live under arrangementet. – Et element vi er stolte av er dessuten at Astrup Fernley-museet stiller ut flere bilder på Eidsverket denne dagen. Det er non figurative naturmotiver som vil passe fint å vise fram på Eidsverket. Det er ytterst sjelden at maleriene forlater museet, så dette er vi litt stolte av, fortsetter Tamburstuen. – Aurskog-Høland Fotoklubb vil også ta bilder og ha konkurranser for barn. Også skal Bygdetruppen spille det nye skuespillet Flodhesten og andre hester på tunet, forklarer Cathrine Resch-Karlsen ved Eidsverket. Andre innslag er kåseri om Tertitten ved Dagfinn Lunner, Sverre Eia med dikt/viser fra Hans Børli og Inspiria fra Sarpsborg vil være til stede med natureksperimenter for barna. – UKM-finalistene fra Aurskog-Høland vil også stille ut kunstverkene sine på Eidsverket denne dagen og elever fra Kulturskolen skal opptre med musikk, dans og drama i låven, forklarer UKM-general Gabi Valentien i Aurskog-Høland kommune. – Husflidslagene vil ha egne stander. Også blir det gammeldags marked, med ymse utvalg. Her er det plass til flere utstillere, så det er bare å ta kontakt, bebuder Resch-Karlsen. Rosinen i pølsa blir tømmer-duellen mellom ordfører Roger Evjen i Aurskog-Høland og Tor Håkon Ramberg fra Rømskog på tunet. – De vil få hver sin tømmersaks, i tråd med vedtaket om nytt kommunevåpen, så får vi se hvem som vinner. Etterpå blir det konkurranse for alle, sier initiativtaker Asbjørn Jørstad.

FORENER KULTURLIVET: Cathrine Resch-Karlsen, Roger Evjen, Asbjørn Jørstad, Trygve Tamburstuen og Gabi Valentien ber inn til en storstilt og komprimert kulturvandring på Eidsverket 17. juni. FOTO: ROGER ØDEGÅRD

Vi kontakter deg!