Eidsverket

 

Det spøker på Eidsverket 27-29 oktober

Klarsynte Hanna Obari ( kjent fra den nederlandske versjonen av Åndenes makt) kommer til å holde en rekke korte seanser på Eidsverket, og du kan få være med ! Etterpå guides publikum rundt i hovedhuset, i samarbeid med Bjørkelangen Teaterlag. Det er allment kjent at tårnet på hovedhuset ble bygget som sted for å påkalle onde krefter, kanskje ser vi noen i kveld ?

Du får også høre om en av Norges merkeligste og minst kjente mordsaker, tilknyttet Eidsverket. Historien om Madame Haneborgs forbannelse er ikke for de skvetne !

Velkommen til Eidsverket spøkelseshus ! Perfekt før halloween !

Billetter i salg på SHELL 7-eleven Bjørkelangen.

Kafe Eidsbekken holder åpent alle tre dager fra kl. 18-22, her selges grusomme kaker og annet skummelt. Inngangspartiet vil ha en Horrorshop i regi av Teaterleget. Her selges det spennende gruomheter, kom kom…

Aldersgrense: Passer for alle som tør…

 

 

 

 

 

 

 

 

Regissør: Bjørn E. Pedersen  

Vi kontakter deg!