Eidsverket

 

Personlig veiledning og mindfulness. 23-25 februar

« Veien hjem til deg selv »
Et pusterom til å gjøre ønskede endringer i livet ditt.

En livsrensing på alle nivåer; mentalt, emosjonelt, fysisk og spirituelt.

Et pusterom til å nulle deg selv ut og få en ny frisk pust i livet, letthet, økt selvfølelse og ny opplevelse av deg selv og ditt liv.

1) Start vintersesongen med et lite pusterom i avslappende og gode omgivelser og miljø.
2) Få verktøy som vil endre din hverdag, relasjoner og ditt forhold til deg selv.
3) Vil gi deg økt: selvfølelse, mestringsfølelse, mer mental og emosjonell klarhet og indre ro.

– Innhold og øvelser basert på Kognitiv psykologi, Positiv Psykologi, Mindfulness, Meditasjon og 12 års egenerfaring og kunnskap innenfor selvutvikling og Personlig veiledning.

Pris: 3.500,- NOK. (Ordinær pris 5.500,-)
Inkludert: 

– Kurs
– Overnatting (enkeltrom)
– Frokost, lunsj og 2-retters middag
– Kaffe / te / vann under hele helgen

For Påmelding: https://goo.gl/forms/j14As8j2yWlTbkV43
(Kun 8 plasser)

Kursholder Kristine Øverby

 

 

Mer om Kristine:

Kristine er en Personlig veileder, Executive Positive Psychology utøver, og formidler enkle og kraftfulle verktøy som er basert på psykologi, mindfullness og meditasjon.

Hun har 12 års erfaring med selvutvikling med hovedfokus på tanke – følelse atferd og tankemønstre. Siden hun var 14 år har hun hatt ett ben i næringslivet da hun startet som modell, og har «mislyktes» og lyktes mye siden da. Hun har lært mye om opp-og nedturer, mentale og emosjonelle utfordringer og hvordan dette korrelerer med helsen, beslutningsprosesser og påvirker både forretnings- og personlig liv.

 

Siden hun var 21 år, bodde hun tre år i Marokko, hvor hun jobbet som assisterende script og veileder for to hovedaktører i en spillefilm som har mottatt over 13 priser internasjonalt. Hun har reist rundt i verden, formidlet sitt budskap foran flere tusen mennesker og delt scene med blant annet John Travolta, 50 Cent, Calvin Klein, Anthony Robbins, Randi Zuckerberg, Fredrik Eklund og med flere.

 

 

 

 

 

Siden en alder av 24 år har Kristine hatt ulike lederroller og nylig resignert som styreleder i Aurskog Næringsforening

Hun er også medforfatter av den internasjonale boken «From Fed Up To Fabulous», sammensatt av syv forretningskvinner fra seks forskjellige land (Egypt, USA, Sør-Afrika, New Zealand, Venezuela og Norge).

 

 

 

 

 

 

Nedenfor kan du lese mer om hva tidligere deltagere har å si om denne helge Retreaten og veiledningen:

«Dette har vært en fantastisk livsreise. Det er utrolig at det er mulig å få en endring for resten av livet som 74 åring!
Det går ikke å forklare med ord hva jeg har opplevd. Dette vil jeg anbefale på det varmeste, og det er aldri for sent.
Kristine, oppleves som ekte, ikke ei som vil være en Guru og trenger følgere, men en som vil genuint hjelpe andre på veien til et bedre liv. Tusen takk Kristine, ønsker at mange finner deg.
Gleder meg til dagene – og fremtiden som kommer.»
– Tess W.

» Det var et fantastisk opplegg hvor vi fikk innsyn i vårt eget liv og en oppvåkning i forhold til menneskelige relasjoner. Vi fikk verktøy til å takle vanskelige situasjoner og hvordan vi kan gå videre i livet og legge problemene bak oss. Det er enkle grep, men har stor effekt, og kan derfor brukes av alle!
Dette kurset må oppleves, det er ikke mulig å lese seg til på internett. Med samtaler, meditasjon og bidrag fra alle deltagere og tilliten vi fikk til hverandre har skapt en helg det er vanskelig å sette ord på.
Vi har fått muligheten til å snu opp ned på gamle holdninger til oss selv og hvordan vi kan få trygghet og kjærlighet til oss selv og andre.
Takk for et kurs som vil gi meg nye verdier i livet! Jeg føler at jeg får nå mulighet til å få en ny start i livet med andre måter å tenke på i en alder av 58! Tusen takk!»
– Eva W.

«Kristine, Takk for en kjempefin helg på retreat. Du har gitt meg så mye å tenke på som er positivt, ved å se på situasjoner annerledes. Jeg har fått verktøy som gjør denne retreaten så lærerik. Glad du er så åpen, positiv og vakker dame som deler dette med oss!
Vi har vært en gruppe som bare er fantastisk, digger dere!
Gleder meg til fortsettelsen fremover. Dette kurset er å anbefale for dere som ønsker svar på hvorfor situasjoner er som de er! »
– Grete H.

«Retreat med Kristine er inspirerende og oppløftende. Jeg har lært nye måter å håndtere hverdagen på og ting som dukker opp. Jeg kommer til å gjøre dette flere ganger. Kjempefin opplevelse for alle, uansett hva man leter etter,»
– Kine V.

«Jeg møtte Kristine for første gang, og hadde ingen forventninger til noe. Jeg ble svært positivt overrasket.
Det er dypt, det er tungt, det er vanskelig, men utrolig effektfullt!
Ting jeg tidligere så på som umulig å løse og egentlig hadde gitt opp, så jeg positivt på nå, og fikk motivasjon til og forstod at det er opp til meg. Anbefales virkelig – uansett!»
– Marte I.

«Et trygt, morsomt, lærerikt og rørende opplevelse! Kristine er en svært talentfull veileder / leder i tøffe prosesser, der du møter deg selv på godt og vondt. Jeg anbefaler dette kurset til «deg» som enkeltperson og / eller næringslivsleder. »
– Tone B.

«Kristine, du er en flott leder, som er høflig og imøtekommende. Blid og sympatisk. Du har en god lederstil. Dette er et flott konsept som du må bringe ut til flere! Jeg følger deg gjerne videre.»
– Wenche S.

» Takk for en fantastisk helg! Jeg kom med en forventning og åpent sinn.
Jeg reiser hjem som et mer harmonisk menneske, med nytt verktøy i ryggsekken.
Forventningen er innfridd + litt til. Tusen takk!»
– Sonny F.

«Tusen takk for et utrolig fantastisk, inspirerende, opplysende, forklarende og spennende kurs om hvordan mitt og andres sinn fungerer. Skal man investere noe i sitt eget liv så er dette den største gaven du kan gi deg selv. Kristine, du er fantastisk»
– Toril A.

«Å lære å jobbe med Positiv Psykologi er en gave jeg unner alle å få kjenne på. Det å lære at vanskelige ting man ikke ser løsninger på, finnes der med rett fokus og verktøy, som jeg gleder meg til å bruke fremover. Jeg har fått en stor styrke i dette og gleder meg til å ta fatt på alle utfordringer som kommer. Tusen takk til Kristine, som den dyktige mentoren hun er! Og at hun klarer å formidle disse positive erfaringene, kunnskapen og energiene som jeg kan videreføre i livet mitt!»
– Ann Kristin B.

«Fått mye påfyll, med tanke på ”en påstands” forskjellige utfall. Fått verktøy til å jobbe med dette på egenhånd og gleder meg til å bruke dette. Anbefaler dette for personer som ønsker å vite litt mer om hvordan sinnet «jobber».»
– Hanne V.

«Jeg har hatt en flott opplevelse på retreat med Kristine Øverby. Nå ser jeg hvordan jeg kan forandre negative tanker over til noe positivt bare ved hjelpe av enkle verktøy. Takk for en flott «reise»!
– Mette S.

«Kursene har hjulpet meg til å se livet på en annen måte. Det hjelper meg til å forstå at jeg må ta ansvar for eget liv og at jeg ikke krever at andre skal forandre seg for at jeg skal bli lykkelig. Takk Kristine!»
– Renate, 28 år.

«Dette kurset har gjort meg oppmerksom på; sinnets kraft. Jeg har hatt en lærerik helg med mye moro og mange aha-opplevelser. Dette vil man bare ha mer og mer av! Tusen takk for god veiledning og gode spørsmål. Tusen takk for supre verktøy! »
– Ritha H.

«Jeg har hatt en fantastisk helg med flotte deltakere og en stor leder. Jeg har lært mye og ser frem til å jobbe videre med dette. Dette året kommer til å endre seg til det bedre! »
– Lena Celine Ø.

Vi kontakter deg!